Jolyn

Eigenaar hondenschool, hondengedragsdeskundige, trainer

Sinds juni 2009 ben ik met veel plezier eigenaresse van Hondenschool Consequent. Hiervoor heb ik jaren als kynologisch trainer gewerkt op o.a. hondenschool Konsequent en Agility Club Achterhoek. Nou ja gewerkt.. het was eigenlijk meer een uit de hand gelopen hobby. Ik geef zowel groepscursussen als privétraining en gedragsbegeleiding. In 2008 heb ik mijn diploma als hondengedragsdeskundige behaald.

Het trainen met een hond begon toen als ik 12 jarig meisje labrador Toby kreeg. Ondanks dat ik jong was heb ik verschillende trainingen met hem gevolgd, de ene wat meer succesvol dan de andere 😉 Vanaf mijn 15e begon ik met het assisteren van de instructeurs op de hondenschool waar ik zelf ook lessen volgde en toen ik op 18 jarige leeftijd mijn Oud Duitse Herder Balou kreeg was het hek van de dam en wist ik dat ik van mijn hobby mijn werk wilde maken. Ik volgde ongeveer alle trainingen die ik kon vinden (o.a; gehoorzaamheid/obedience, flyball, agility, dog dance, rally O, apporteren, speuren, detectie, etc) en begon eigen groepen les te geven op hondenscholen waar ik tot dan toe assisteerde en lessen volgde.

Omdat ik vond dat ik naast mijn ervaring ook theoretisch kennis van zaken moest hebben volgde ik de opleiding ‘hondengedragsadviseur’ en in de jaren daarna volgde ik regelmatig bij- en nascholing om mijn kennis ‘up to date’ te houden. Uiteraard heb ik nog steeds aandacht voor nieuwe ontwikkelingen in ‘hondenland’ en volg ik nog regelmatig trainingen en workshops.

Samen met een fantastisch team begeleid ik wekelijks de deelnemers aan de cursussen op de hondenschool en kom ik bij mensen thuis voor individuele gedragsbegeleiding.

Ik hoop je snel te ontmoeten bij Hondenschool Consequent!

Telefoon: 06 - 107 623 37
Terug