Sport en Spel cursus

‘Feest voor hond en baas’

Tijdens de sport en spel cursus ligt het accent op ontspanning, samenwerking en plezier. We leren de hond nog net geen koffie te zetten of een biertje uit de koelkast te halen, maar meespelen in een film zal geen probleem zijn.
Je maakt tijdens deze cursus kennis met verschillende soorten hondensport.

Onderdelen kunnen o.a. zijn:

–    Behendigheid
–    Dog Frisbee
–    Speuren en zoeken
–    Hersenwerk
–    Target training
–    Apporteren
–    Dog Tricks


Praktische informatie en voorwaarden:

De cursus bestaat uit 6 lessen. Je krijgt les in groepen van circa 6 deelnemers gedurende 45 minuten.

Je kunt deelnemen aan de Sport & Spel cursus als je (bij ons) de prettige huishond cursus of individuele lessen gevolgd hebt. Is dit nog niet het geval dan dien je eerst een aantal individuele lessen te nemen alvorens je evt. aan deze groepscursus kunt deelnemen. Klik voor meer informatie over individuele begeleiding hier

Tevens dient je hond sociaal vaardig te zijn. Reactieve honden (honden die bijvoorbeeld blaffen of uitvallen naar bijvoorbeeld andere honden) kunnen helaas niet deelnemen aan deze cursus.

Honden die door de hondenschool als ‘hoog risico hond’ gekenmerkt worden, kunnen helaas niet deelnemen aan deze training. Bekijk hier de lijst.

Corona Virus:
Wanneer we i.v.m. het corona virus aan niet aan de gehele groep tegelijk mogen lesgeven, zal deze cursus tijdelijk gepauzeerd worden.

 

Je kunt je hieronder aanmelden voor één van onderstaande cursussen.
Is er geen cursus zichtbaar? Dat zitten we op dit moment  helaas vol. Blijf deze pagina in de gaten houden, we starten zeer regelmatig nieuwe groepen.