Hananni

Hallo, mijn naam is Hannani Vos. In 2015 kocht ik mijn eerste puppy, Roffel.

Roffel is een reu, een  kruising  tussen een Engelse  Cocker Spaniël  en een Australiën Kelpie. Roffel is enthousiast, nieuwsgierig en leergierig. De opvoeding wilde ik meteen goed aanpakken, na wat hondenscholen bekeken  te hebben , kwam ik bij hondenschool Consequent terecht. Ik trainde daar met veel plezier in een ongedwongen sfeer. Inmiddels  heb ik met Roffel ervaren  hoe hij zich in de puberteit  ontwikkelt. Soms frustrerend, maar vooral ook leuk. Door de trainingen die ik heb gevolgd weet ik, wat ik doe en het komt allemaal weer goed.

Nadat ik verschillende cursussen met Roffel heb  gevolgd  kwam de vraag  of ik aan de slag wilde als trainer. Daarbij zet ik mijn  trainingskennis uit het verpleegkundig onderwijs  en paardensport actief in.

Als trainer vind ik de interactie tussen de cursist en zijn/haar  hond erg boeiend. Als het contact tussen hond en cursist voorspelbaar en consequent is én ik mooie  resultaten zie, kan ik daar erg van genieten. Ik draag mijn steentje bij met het begeleiden van de cursisten in het aanleren van consequent gedrag. Ik vind het leuk om gevarieerde lessen te verzorgen in de buitenlucht. 

Tot ziens op het veldje in Toldijk.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 06-25295808